Handelsbetingelser

Ping Pong Posters modtager betaling med Visa, Mastercard og Maestro, og vi opkræver ingen gebyrer ved brug af betalingskort. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse, når du har gennemført din bestilling.

Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes.

Priser

Alle vores priser er inkl. moms, og i danske kroner, men eksklusiv forsendelsesgebyrer, som er oplyst separat.

Forsendelse

Varen afsendes senest 3 hverdage fra ordren er modtaget. Vi sender altid varerne i kraftige paprør/kuverter så de ikke bøjes. Varerne sendes enten med Post Nord eller med DAO 365 gennem CoolRunner. Vi forbeholder os retten til at vælge fragt firma ved en individuel vurdering, da dette afhænger af pakkens vægt og værdi.

Fragt priser

Fri fragt ved køb over 500,00 kr. Fragt i Danmark koster 29,- kr. eller 49,- kr. ved forsendelse i Danmark. Dette afhænger af produkterne i din kurv. Ved forsendelse udelukkende af kort, koster fragten 29,- kr. Alle andre produkter koster 49,- kr. i fragt. Beløbet dækker udgifter til pakning, sikker emballage der beskytter varen (kraftige paprør og kuverter) samt selve portoen.

Reklamationsret og fortrydelsesret

Du har 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret i forhold til forbrugerbeskyttelsesloven, men vi giver dig 30 dages fortrydelsesret.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os. Varen skal fremstå som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Returnering af varer

Hvis du fortryder dit køb – skal du gøre følgende:

  • Print og udfyld vores returseddel, og send den sammen med dine returvarer. Retursedlen finder du her.
  • Returnere varen senest 30 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er: Ping Pong Posters, Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Aarhus C, Danmark.
  • Husk postkvittering, så du kan dokumentere, at du har afsendt varen.

Hvis en uafhentet vare kommer retur til Ping Pong Posters, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr inden varen sendes igen.

Produktinformation

Plakaterne er offsettrykt på 170 gr. MultiArt® Silk og kortene er trykt på 350 gr. MultiArt® Silk. MultiArt® Silk er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Papiret er FSC-certificeret, aldersbestandigt og har EU-Blomsten. Sidstnævnte betyder at der er taget hensyn til miljøet under produktionen. Enkelte af plakaterne bliver digital printet på 200 g Semi-Gloss, med vandafvisende overflade og vandfast blæk.

Alle plakater sælges uden rammer.

Der tages forbehold for, at farverne kan variere lidt fra skærm til virkelighed, da farverne på skærmen kan se forskellig ud pga. individuelle skærmindstillinger. Farverne vil dog ligge meget tæt på. Desuden tages der forbehold for trykfejl og tekniske fejl.

Persondatapolitik

Oplysninger afgivet på https://pingpongposters.dk/ videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Dine rettigheder er jævnførende med Persondataforordningen.

Ping Pong posters privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores pingpongposters.dk  indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en kontaktbesked til os.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftlige samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og alle er der lavet databehandler aftale med.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@skysolution.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Har du spørgsmål, kan du skrive til os på shop@pingpongposters.dk eller ringe på 26 73 63 24 (Rikke), 40 40 62 06 (Lotte).