julegaven til mor find den perfekte gave

Julegaven til mor

Mangler du julegaven til mor? Julen nærmer sig, og det betyder at julestressen også kommer nærmere. Og det kan bl.a. være svært og dermed stressende, at finde den helt rigtige julegave til ens mor. Men frygt ikke, vi står klar til at guide dig igennem dette års julegaveindkøb, så du trygt kan lægge en plakat fra Ping Pong Posters under juletræet, som den perfekte julegave til din mor.

Det kan være svært at finde den helt rigtige julegave, specielt når der sjældent følger en ønskeliste med. Vi vil her hjælpe dig med, at finde en unik og personlig julegave, som du trygt kan lægge under juletræet i år. For at finde denne personlige gave, er det vigtigt, at du sætter dig i din mors sted.  Måske er der noget, som gør hende ekstra glad i hverdagen? Måske hun har en interesse, som hun virkelig brænder for? I denne guide vil vi fokusere på gaven til mor, der elsker blomster i haven, vilde dyr i naturen, en god cykeltur, at stå tidligt op og få noget ud af dagen, sin kat, sin hund eller måske mor, der ofte bruger al sin fritid sammen med hestene i stalden?

Vi er sikre på, at du kan finde en lækker plakat, som vil passe til netop din mor – uanset alder.

 

Ikke to mødre er ens

Vi er fyldt med gode julegaveideer, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til din mor. For med en plakat fra Ping Pong Posters vil du kunne give din mor en smuk og personlig ting til hjemmet, som hun kan glæde sig over i mange år. Her nedenfor finder du hjælp til at vælge den helt rigtige plakat.

 

Blomsterpigen

Er din mor en type der ikke kan gå forbi en blomst uden at indsnuse blomstens liflige duft?  Har hun haven fyldt med smukke blomster og bruger hun al sin fritid ude i sit blomsterparadis?  Så er én af vores tre stilrene blomsterplakater lige noget for din mor. 

Og vi forstår den mor, som er betaget af smukke blomster. For uanset om blomsterne er friske eller fortolket i en illustration, er de dekorative og bidrager til en rar atmosfære i rummet. Samtidig er blomster og planter med til at skabe glæde og ro i hjertet, sindet og sjælen.

Så er din mor vild med blomster, synes vi, hun fortjener en evighedsblomst i form af én af de tre blomsterplakater. 

Naturelskeren

Bliver din mor glad i låget af en lang gåtur i naturen, og bliver hun ekstra begejstret hvis hun spotter et vildt dyr? Måske hun har et yndlingsdyr eller elsker hun bare dem alle? Vi har i serien med vilde dyr, samlet nogle af vores favorit vilde dyr. Du finder dyr som påfugl, krondyr og elg. Køb din mors yndlingsdyr som plakat, eller giv hende et par stykker i forskellige størrelser, hvis hun er vild med dyr. Så kan hun skabe en billedvæg, som vil minde hende om skønne naturoplevelser. Se udvalget af plakater med vilde dyr lige her.

Den sportsglade

Er din mor ikke til at stoppe, når en ny udfordring melder sig, og er hun vild med frisk luft og fart?  Elsker hun at tage på skiferie eller måske en cykeltur på mountainbike i den fri natur efter en lang arbejdsdag eller sammen med familien i weekenden? Så er vi sikre på, at din mor vil elske en plakat fra serien med sportsplakater, hvor du finder plakaten Cross-country skiing og Mountainbike.

Den morgenfriske

Er din mor som oftest den i familien der er først ude af fjerene om morgenen, og er hun den der kan finde på at ringe og vække dig før solen er stået rigtigt op? Så synes vi, du skal give din mor plakaten “The early bird get’s the worm”  fra serien med de vilde dyr i julegave. Plakaten fås i kort størrelse og 3 forskellige plakatstørrelser. Så om plakaten skal hænge på badeværelset, køkkenet eller soveværelset, er der helt sikkert en størrelse der passer ind i din mors hjem.

Kattevennen

Føler du nogle gange, at det havde været bedre at være kat i din mors hjem, så er du bestemt ikke alene. Så hvis din mors kat er stjernen i hjemmet, så vil hun helt sikkert blive glad for én af vores tre smukke katteplakater som julegave. I katteserien har vi tegnet Hellig Birma, huskat og  Norsk skovkat.

Hundens bedste ven

Er din mor vild med menneskets bedste ven, ligesom størstedelen af den danske befolkning? Det er ikke uden grund at hunden er et populært kæledyr. For både vi mennesker og hunden er flokdyr, og derfor kan der opstå et helt særligt bånd mellem hund og ejer. Hunden forstår os mennesker, bedre end vi selv går rundt og tror. Hunden vil altid prøve at få os i bedre humør, hvis vi har en dum og trist dag. Så har din mor et helt specielt forhold til sin Labrador Retriver, og fortjener den firbenede ven en plads på væggen? Så synes vi, at du skal give din mor en plakat, med den elskede Labrador Retriver.

Rytteren

Finder din mor ro og glæde med en ridetur eller ved at gå og nusse om hesten i stalden? Så vil hun blive lykkelig for én af de fine hesteplakater. I kategorien finder du plakater med den islandske hest og den almindelige ridehest. Plakaterne er designet med et grafisk udtryk og i lækre farver, som vil pynte i de fleste hjem. I kategorien med hesteplakater, finder du også flere forskellige læringsplakater bl.a. med islænderens gangarter, hestens uddannelsen i at blive en god ridehest og hvilke farver der kan kombineres indenfor avlen. Så giv din mor mulighed for at style hjemmet med en plakat, som udtrykker hendes store interesse og alle dens facetter. Se udvalget af alle hesteplakater her.

Ud over hesteplakaterne har vi også designet stickers, som kan bruges til bilen, hestetraileren eller staldskabet. Du kan finde udvalget af stickers her. Vores stickers er produceret i Danmark i en god kvalitet, og de tåler derfor at sidde udendørs på f.eks. biler og hestetrailere.

Din mor fortjener det bedste

Brug julegaven til at give din mor noget som kan inspirere og pynte i hjemmet i mange år. Fordi det er en god idé, at omgive os med noget som giver os glæde, da denne glæde vil være med til at generere mere overskud og energi i hverdagen.

Vi håber, at vi har kunnet hjælpe dig med at finde  julegaven til din mor. Måske vi endnu ikke har tegnet din mors yndlingsdyr? Så skriv endelig en besked her, så vi kan have din mors yndlingsdyr i tankerne til næste plakatdesign. 

 

Din mor bliver glad uanset hvad du vælger

Selvfølgelig bliver din mor glad uanset hvilken gave du giver, men vil du have 100% succes som giver, så er det vigtigt at sætte sig i modtagerens sted. Det handler om dine overvejelser omkring, hvorfor denne gave er den rigtige for hende. Her kan du bruge et af vores kort, som også er lidt større end almindelige kort, til at skrive og fortælle hende, hvorfor hun skulle have lige præcis denne gave. Kortet kan efterfølgende indrammes og pynte på væggen sammen med  julegaven. 

 

Gaveindkøbs tips

Vores bedste tip til perfekte julegaver er, at du skriver gode gaveideer ned, hver gang du er sammen med, dem du holder af. Vi bruger selv notefunktionen på vores mobil, hvor vi har alle navne stående på en liste. Når vi ses med vores familiemedlemmer, og en får nævnt noget spændende eller noget som personen godt kunne tænke sig, noterer vi det i vores noter. Så har man altid en række gaveideer lige ved hånden, og det giver en gylden mulighed for at overraske med en personlig gave hver gang, til stor tilfredshed hos modtageren.

 

Køb din julegave online 2020 hos os

Bestil din pakke inden kl. 14 i hverdagene og så sender vi den afsted samme sag.  Følg gerne med på instagram eller Facebook side for fremtidig inspiration. 

 

God fornøjelse 

Rikke og Lotte