Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg hvis et produkt jeg modtager er beskadiget?

Tag et billede af den beskadige indpakning og det beskadige produkt. Send os en mail, med billeder og dit ordre. nr til shop@pingpongposters.dk.

Hvilken kvalitet er produkterne?

Plakaterne er offsettrykt på 170 gr. MultiArt® Silk og kortene er trykt på 350 gr. MultiArt® Silk. MultiArt® Silk er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade.

Papiret er FSC-certificeret, aldersbestandigt og har EU-Blomsten. EU-blomsten betyder, at der er blevet taget hensyn til miljøet under produktionen. Der er enkelte af vores plakater, som bliver digital printet på 200 g Semi-Gloss, med vandafvisende overflade og vandfast blæk.

Hvis du skulle have flere spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os.

I hvilken indpakning sendes min ordre?

Indpakningen varrigere afhængig af hvad din odre består af. Plakaterne sender vi i et hårdt paprør og vores lykønskningskort sender vi i papkuverter. Hvis din odre består af både plakater og kort, vil vi i nogle tilfælde pakke plakaterne i paprøret og samle din ordre i en papkasse. Vi vurdere ved hver enkelt ordre, hvilken løsning som er den bedste for den enkelte.

Kan jeg hente min bestilling i jeres butik?

Du er altid meget velkommen i vores butik i Aarhus, på adressen Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Aarhus C. Hvis du bestiller din ordre over vores webshop, skal du vælge leveringsmetoden “ordre afhentes i vores butik”. Når vi har din ordre klar, kontakter vi dig og aftaler afhentningstidspunkt. 

Hvornår bliver pengene trukket?

Vi er en mindre virksomhed og derfor trækker vi først pengene i slutningen af hver måned, eller tidligst når din bestilling er sendt fra vores butik. Vi håber på din forståelse.

Kan jeg fortryde mit køb?

Du har altid 30 dages returret, men returneringsomkostninger skal du selv dække. Du er også altid velkommen i vores butik i Aarhus, hvor det selvfølgelig ikke koster noget.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hvis du fortryder dit køb –  skal du gøre følgende: 

  • Print og udfyld vores returseddel, og send den sammen med dine returvarer. Retursedlen finder du her.
  • Returnere varen senest 30 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er: Ping Pong Posters, Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Aarhus C, Danmark.
  • Husk postkvittering, så du kan dokumentere, at du har afsendt varen.