Billed af Lotte og Rikke

Om os

Hos Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år.

Hvorfor plakater?

Ideen til Ping Pong Posters opstod i 2014, og den første plakat blev med den islandske hest som motiv. Vi er begge store fans af den islandske hest, så det var oplagt at starte ud med den som første motiv. Efterfølgende har vi designet flere dyreplakater bl.a. en med verdens mest populære kæledyr, huskatten, samt en med den skønne labrador retriever, som står mange hundeelskeres hjerter nær. Vi har stor lyst til at portrættere mange flere forskellige heste-, katte- og hunderacer, så det er blot et spørgsmål om tid, hvornår araberhesten, perserkatten og bomuldshunden bliver taget under kærlig behandling af Ping Pong Posters.

Også vilde dyr har vi på listen. F.eks. har vi tegnet motiver med ulv, påfugl, hare og musvåge. Også her har vi mange ideer til flere andre dyr. Og hvad med fugle, fisk og insekter? Visionen er, at der bliver noget til enhver dyreelsker. Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om et bestemt dyr, så sætter vi det på listen.

Om vores plakater?

Mange har spurgt ind til, hvordan vi laver plakaterne… om vi selv tegner dem? Og ja det gør vi! Vi starter med at søge inspiration og viden omkring det enkelte dyr, hvor stammer det oprindeligt fra, hvor lever det, og hvilke egenskaber kendetegner det? Herefter skitserer vi i hånden samt komponerer selve motivet med det pågældende dyr og de omgivelser, det skal vises i. Den håndtegnede skitse bliver herefter rentegnet til grafiske elementer på computer, og selve farvelægningen med de smukke farveforløb bliver afprøvet og gennembearbejdede. Når vi er 100% tilfredse, bliver plakaten klargjort til tryk, og vi sender den til et af vores foretrukne kvalitetstrykkerier. Ca. en uge efter har vi den på vores hylde, klar til salg.

Ud over de grafiske motiver af dyr har vi også arbejdet med en lille serie stregtegninger af de 12 stjernetegn. Dette har affødt, at vi nu også har designet en malebog til voksne. Den unikke malebog – Mal dig glad, Stjernetegn – er med de 12 stjernetegn som motiver klar til kreativ farvelægning. Malebogen sælges i udvalgte butikker og kan selvfølgelig også købes her.

Stor glæde

Det giver os en stor glæde og tilfredsstillelse, at vi kan udtrykke vores kreativitet i et design og en stil, som afspejler os og de ting, vi elsker. Vi håber, vores plakater, kort og malebøger vil inspirere og sprede glæde hos mange.

Kontakt os gerne

Du er altid meget velkommen til at besøge os på vores adresse i Århus eller kontakte os her.