✔ Gratisk afhentning i butik   ✔ Fri fragt ved køb over 500 kr. ✔ Levering 2-5 hverdage  

Plakater med dyr

Er du til plakater med dyr?

plakater med dyrPing Pong Posters skaber motiver med alle mulige yndlingsdyr. Ping Pong Posters skaber plakater med mange forskellige dyrearter og dyreracer. Vi forsøger at være tro mod det enkelte dyr og placere det i et fortællende miljø. På alle vores dyreplakater er der knyttet en fortællende historie omkring det enkelte dyrs oprindelsesland og formål. Vi har bl.a. ulveplakaten fra Wild Life serien, hvor ulven sidder og hyler mod månen, inde midt imellem smukke træstammer i den store skov. Alle Wild Life plakaterne fortæller en lille historie, idet motivet passer til dyrets naturlige opholdssteder. Natur- og dyreplakaterne er ideelle som børneplakater, de er smukke og dekorative og fortæller om dyrene i deres rette element. Man kan kalde dem zoo-plakater, men i vores version er de blot vist i naturen i stedet for i bur. Hesteplakater er også dekorative og populære som børneplakater eller naturplakater. Hesten er et elsket og beundret dyr, mange holder af at have hængende på væggen. Indenfor hesteplakater har vi udviklet flere læringsplakater, hvor du kan finde informationer om islænderens 5 forskellige gangarter og den klassiske ridnings 6 trin. Vi har også designet en farveplakat, der fortæller en masse om hestefarver, og hvordan farverne er fremkommet via forskellige farvegener. Underholdende og spændende at kigge på. Og nemt at forstå, når illustrationer og en fortællende tekst kombineres. Vi har mange forskellige naturplakater, plakatdyr, dyreplakater med f.eks.:

Er du fascineret af den flotte og lidt farlige ulv, så kan du købe en ulveplakat hos os

Ulven har altid fascineret og skræmt mennesket, og der findes mange historier med ulven som den store trussel mod mennesket. Det har ikke altid bund i virkeligheden, men myter hænger ved, så ulven er både elsket og hadet. Mange vil gerne hænge ulveplakater på væggen og vise, at de synes om det prægtige dyr, der efter sigende er ved at etablere sig i Danmark igen, efter mange års udebliven. Køb ulveplakaten til børneværelset, som en flot og fascinerende børneplakat, eller til stuen, kontoret mm. Farverne er smukke, lækre og dekorative.Ulveplakaten fås i str. A5, 30×40 cm., 50×70 cm. og 70×100 cm.

Er du et kattemenneske og holder du af de mange forskellige katteracer?

Ping Pong posters har designet 3 forskellige katteplakater. De illustrerer 3 forskellige katteracer. Den smukke Hellig Birma, den flotte Norske skovkat og den charmerende og almindelige huskat. Kattene er placeret i deres oprindelige miljø, sådan at hver plakat har en historie med omkring den enkelte katteraces oprindelse. Synes du, som vi, at katte er for lækre, og smukke og fortjener at hænge på væggen? Så tjek vores katteplakater, og køb din favoritkatteplakat. Vi udvikler løbende nye motiver med nye katteracer.

Alle elsker hundeplakater

Ping Pong Posters har også designet en hundeplakat med den populære Labrador Retriever. En højt elsket hunderace, der med sit godmodige væsen passer både som jagt og familiehund. Labradoren stammer fra Newfoundland i Canada, hvilket motivet på hundeplakaten illustrerer. Labradoren står og spejder udover det stille vand, og håber måske på en sidste svømmetur inden turen går hjemad i den smukke solnedgang. Plakaten passer i motiv og farver både som børneplakat, som dyreplakat til stuen, kontoret mm. Hundeplakaten fås i str. A5, 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

De vilde nordiske dyr

Også i palakatserien Wild Life har vi kælet for detaljerne. Vi arbejder længe og omhyggeligt med hver enkel illustration, så der er perfekt balance og harmoni i billedet. Det betyder meget for os, at vi skaber motiver i en høj kvalitet så vores kunder bliver tilfredse. De vilde, nordiske dyr tager udgangspunkt i dyrene, der omgiver os i vores egen nordiske natur.

• Ræven: Sød, fræk, sjov, klog og snu, er alle steder i Danmark, både i byen og på landet
• Krondyret: Smukt og majestætisk, stort (som en ko) og trives godt i den danske natur
• Musvågen: Elegant og smuk. Sidder ofte og spejder udover vidderne langs motorvejene
• Mågen: Holder til ved vandet og tilpasser sig alle miljøer, sej og fascinerende
• Haren: Meget udbredt både på landet og i byen. Sød og hurtig med sine lange bagben
• Elgen: Kæmpestor og virkelig charmerende med sin store mule og godmodige udtryk
• Ulven: Klog og listig, stor og lidt skræmmende. Er ved at etablere sig i Danmark
• Påfuglen: Smuk og farvestrålende. Lever i zoo og private hjem. Pryder ofte en herregård

Smukke illustrationer med de 12 stjernetegn

Vil du glæde en ven eller veninde? Eller skal du til fødselsdag eller barnedåb?

Så kan du købe et smukt, håndtegnet kort med det aktuelle stjernetegn. Kortet er i en smuk farvetone og med en lille underholdende beskrivelse af hvad stjernetegnet står for.

Mindfulness malebog

• Skab selv dit eget unikke kort eller billede med dit helt eget farvevalg

Køb Ping Pong Posters mindfulness malebog indeholdende alle stjernetegnene og farvelæg selv en af de 12 smukke illustrationer af stjernetegn. Tag forsigtigt det færdige værk ud via den perforerede side og forær det til en, du holder af. Som kort eller et personligt værk i en ramme. Motiverne findes i to forskellige formater – A5 og A4 – og er meget dekorative. Ping Pong Posters er to danske kunstnere, Rikke og Lotte. Vi har vores tegnestue i Århus C, lige ud til Ingerslevs Boulevard, hvor vi kan sidde og udvikle vores designs… og nemt lige lufte vores tegnestuehund Rosine. Vi har efterhånden et bredt udvalg af motiver med forskellige dyr. Både udført i en enkel grafisk streg og i flotte farvetoner, men også håndtegnede med et læringsmål for øje.