✔ Gratisk afhentning i butik   ✔ Fri fragt ved køb over 500 kr. ✔ Levering 2-5 hverdage  

Plakater til stuen

Plakater til stuen

Ping Pong Posters hjælper dig med at skabe stemning i stuen med dyremotiver skabt i lækre og afstemte farver og toner, der klæder stuen, soveværelset, entreen, kontoret, køkkenet, badeværelset, børneværelset m.m.

Invitér søde, charmerende, fascinerende og skønne dyr indenfor

Ping Pong Posters designer plakater til stuen med mange forskellige dyremotiver. Vi er tro mod det enkelte dyr og placerer det i et fortællende miljø, der understreger det enkelte dyrs personlighed og oprindelse.
Plakatdesign i lækre og moderigtige farver, i smukke former og stemningsskabende miljøer med de dyr mange af os elsker. Her har du mulighed for at dele din lidenskab for dyr med andre ved at smykke dine vægge med indbydende dyreplakater, der er med til at skabe dit personlige univers. Det vi omgiver os med, fortæller meget om hvem vi er, og hvad der betyder noget for os. Måske du har lyst til at dele dine interesser med andre, eller bare nyde synet af et elsket motiv?

Billeder og plakater til stuen

ulve plakatBilleder til stuen skaber liv og hygge og med Ping Pong Posters dyreplakater tilføjer billederne også noget personligt til din boligindretning. Smuk vægdekoration kan også fortælle noget om, hvem du er. Plakater til stuen signalerer hvad du kan lide, hvad du beskæftiger dig med i din fritid og hvem du gerne vil være. Hos Ping Pong Posters finder du et stort udvalg af skønne billeder og plakater i mange forskellige størrelser, farver og motiver. I vores brede udvalg finder du unikke billeder til væggen, skabt i små oplag af de to danske kunstnere Rikke Locht og Lotte Andreassen.

Du kan bl.a. finde plakater til hjemmet med:

• den populære, dramatiske ulveplakat
• den farvestrålende påfugleplakat,
• den fortællende og dekorative plakat med den farverige islandske hest
• den stemningsfulde plakat med Labrador Retrieveren

Vores efterhånden brede udvalg af farverige og dekorative billeder til væggen klæder de fleste rum. Billederne er også perfekte til børneværelset, som for eksempel den frække Mikkel ræv med glimt i øjet eller den smukke Birma kat i sarte farvetoner. Ulven er også et populært billede til væggen. Kig dig omkring i det brede sortiment af smukke, håndtegnede billeder og plakater og vælg lige den plakat eller billede, som vil passe til dit hjem og din personlige stil. Uanset om du ønsker fotos, kunstneriske motiver, citatplakater eller grafisk design, så har vi sikkert noget, der falder i din smag.

Køb plakater i flere formater og skab din helt egen vægdekoration

Vi har flere forskellige formater: 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Du kan vælge at købe en enkelt plakat, men du kan selvfølgelig også købe plakater i serier og matche dem i spændende opsætninger på væggen. Plakaterne klæder hinanden og kan fint hænge flere sammen. Også på tværs af temaer. Motiverne er smukke og bringer liv i rummet. Se alle de skønne plakater til stuen her på siden.

Plakater i moderigtige farver og med dyremotiver

Mangler du billeder til væggen og holder du af dyr? Så er Ping Pong Posters helt sikkert noget for dig.

Plakater til hjemmet, plakater til stuen…

plakat med fugl• Køb plakaten med seagull (mågemotivet) til badeværelset eller sommerhuset, hvor fællesnævneren er strand, sol og vand.
• Plakaten med påfuglen vil helt sikkert passe til stuen, hvor de smukke farver i fjerdragten kan bringe liv til stuen og matche blomsterne i vasen, puderne i sofaen og andet interiør.
• Du kan også vælge at købe plakaten med den smukke og majestætiske musvåge, der med de naturlige og lette farvetoner bringer ro og harmoni til rummet.
• Ræven med sit glimt i øjet kan også købes. Plakaten vil helt sikkert pynte i gangen, på børneværelset, hvor det karismatiske, lille, dyr kan sprede sin gode energi.
• Eller køb plakaten med den flotte og fascinerende ulv. Farver og motiv passer flot ind på et drengeværelse, hvis man vil være lidt sej.
• Det flotte og stolte krondyr er som skabt til jægeren og naturelskeren, der gerne vil nyde motivet af det flotte krondyr i sit rette miljø.
• Plakaten med den populære elg passer smukt til trappegangen, eller måske til sommerhuset? Med de drømmeagtige og lyse farveforløb passer den ind i de fleste hjem

Køb plakaten som gave, eller forkæl dig selv med en eller flere plakater med dit yndlingsdyr. Plakaterne kan købes i flere formater, og kan derfor passe ind i mange sammenhænge. Vis din interesse for dyr og natur via billeder på væggen. Så kan du og andre glædes over plakaten en stille stund, eller plakaten kan inspirere til en snak om et elsket dyr.

God fornøjelse.