Posters til børneværelset

 

Natur- og dyreplakater er ideelle som plakater til børneværelset. De er smukke, dekorative og så fortæller plakaterne om dyrene i deres rette element. Man kan også kalde dem zoo-plakater, blot har vi i vores version placeret dyrene i naturen. 

 

Plakater til pigeværelset

Hesten er et elsket og beundret dyr, som mange holder af. Indenfor hesteplakater har vi udviklet flere læringsplakater, hvor du kan finde informationer om islænderens 5 forskellige gangarter og den klassiske ridnings 6 uddannelsestrin. Vi har også designet en farveplakat, der fortæller en masse om hestefarver, og hvordan farverne er fremkommet via forskellige farvegener. 

Hesteplakaterne er lærerige, underholdende og spændende at kigge på. Illustrationerne er nemme at forstå sammen med den fortællende tekst. Og så matcher hesteplakaterne godt sammen med vores andre dyreplakater i former og farver.

Tre plakater til pigeværelset med islænderheste og valmueblomsten

Plakater til drengeværelset

Det er cool med nordiske dyr på drengeværelset. Plakaterne fra serien “vilde dyr“, kan give inspiration til leg og læring omkring de vilde dyr i den nordiske natur. De rå plakater passer perfekt ind på et drengeværelse, med plads til vild leg og hyggelige stunder.

Tre plakater til drengeværelset med ulven, musvågen og haren

God fornøjelse

Rikke og Lotte