Posters med dyr

Er du lige som os helt vild med posters med dyr? Hos Ping Pong Poster skaber vi motiver med alle mulige ynglingsdyr. Vi skaber dyreplakater med mange forskellige dyrearter og dyreracer. Vi forsøger at være tro mod det enkelte dyr og placere det derfor altid i et fortællende miljø. På alle vores posters med dyr er der knyttet en fortællende historie omkring det enkelte dyrs oprindelsesland og formål. Her ser du f.eks. ulven fra de “vilde dyr” serien sidde og hyle mod månen inde midt i mellem smukke træstammer i den store skov. Og Musvågen sidder helt stille og spejder ud over terrænet på sin træstub.

Plakaterne musvågen og ulven hænger på en blå væg

Er du et kattemenneske og holder du af de mange forskellige katteracer?

Helligbirma, norsk skovkat og huskatten hænger på vægen i kontoret

Vi har i serien med katteplakater skabt tre forskellige designs, der illustrere 3 forskellige katteracer. Den smukke Hellige Birma, den flotte norske skovkat og den charmerende, almindelige huskat.

Birmaen er en smuk, livlig, charmerende, intelligent og fornuftig kat. Den er meget selvskabelig og knytter sig meget til menneskerne omkring den. Fordi denne kat er meget social, trives den bedst med selskab det meste af dagen. Er man meget hjemmefra, vil Birmaen trives godt sammen med en anden kat som f.eks. den almindelige huskat, en hund, et marsvin eller en kanin.

Den norske skovkat har et kærligt væsen, den er opfindsom og så tilpasser den sig let nye omgivelser. Den trives godt både i hus og lejlighed. Hvis den slippes fri i haven eller tages med på en tur i en sele, vil den elske at klatre de omkringliggende træer. Den norske skovkat har nemlig mere robuste og større klør end mange andre katteracer. Disse kløer er med til at gøre den fantastisk til at klatre – intet træ er for højt for den. Den er endda så vild, at den kan klatre ned af træet igen med hovedet først.

Den fantastiske huskat fås i mange størrelser, farver og med forskellige temperamenter, der skyldes den store variation i huskattens genetik. Huskatten er en inteligent kat, som trives godt med at være udendøres, hvor den kan være herre i eget hus.

Synes du, som vi, at katte er for lækre, og fortjener at hænge på væggen? Så tjek vores katteplakater ud og køb din favorit plakat.

Den elskede hund

Plakaterne med den røde hjort og labrador retriever hænger på vægen

Vi har designet en hundeplakat med den populære Labrador Retriever. En højt elsket hunderace, der med sit godmodige væsen passer både som jagt og familiehund. Labradoren stammer fra Newfoundland i Canada, hvilket motivet på hundeplakaten illustrerer. Labradoren

står og spejder udover det stille vand, og håber måske på en sidste svømmetur inden turen går hjemad i den smukke solnedgang. Plakaten passer i motiv og farver sammen med vores andre kategorier. Find Labrador Retriever plakaten her.

 

God fornøjelse 

Rikke og Lotte