Posters til stuen

Hos Ping Pong Posters designer vi grafiske posters og lykønskningskort med forskellige dyre-, sports- og blomstermotiver i flere forskellige størrelser. Vores posters er designet i lækre farver, som passer ind i tidens trends.

Vores motiver fra de forskellige serier matcher hinanden, så du har muligheden for at sammensætte motiverne til en flot billedvæg.Vi skaber alle vores plakater udfra et grundigt research omkring det enkelte dyrs egenskaber og historie og omsætter det til et stilrent, grafisk design.
Alle plakater i vores udvalg består af unikke plakater til hjem eller arbejde, skabt af de to danske grafikere og kunstnere Rikke Locht og Lotte Andreassen.

I dette indlæg kan du finde inspiration til sammensætning af din egen billedvæg med designs fra Ping Pong Posters.

Posters i indretningen

Billeder til stuen skaber liv og hygge og med Ping Pong Posters dyreposters tilføjer billederne også noget personligt til din boligindretning. Med plakaterne i stuen kan du signalere, hvad du godt kan lide, og hvad du beskæftiger dig med i din fritid. 

I denne opstilling finder du Musvågen i den store størrelse 70 x 100 cm. Blomsterplakaten, der illustrerer den fine Bellis blomst, som oftes ses i græsplæner rundt om i det danske land. I denne opstilling er Bellis blomsten i plakat størrelsen 30 x 40 cm. Og en illustration af den fantastiske norske skovkat, der sidder på sin træstub og overvejer hvilket træ, den skal bestige som det næste. Denne plakat er lige som Bellis blomsten i størrelsen 30 x 40 cm.

Musvåge, bellisblomsterne og den norske skovkat hænger i stuen

Invitér søde, charmerende og skønne dyr indenfor i din stue og brug dem til at skabe stemning. I vores designs er vi tro mod det enkelte dyr og placere det derfor i et fortællende miljø, der understeger det enkelte dyrs personlighed og oprindelse.

Med vores plakat designs ønsker vi at skabe stemningskabende miljøer med de dyr, mange af os elsker og holder af. Med disse smukke plakater til hjemmet har du mulighed for at dele din lidenskab for dyr med andre ved at smykke dine vægge med indbydende dyreplakater, der er med til understrege et personligt univers. For det vi omgiver os med fortæller meget om, hvem vi er, og hvad der betyder noget for os. Måske du har lyst til at dele dine interesser med andre, eller bare nyde synet af et elsket motiv? 

Den søge Ræv og elgeplakaten hænger på vægen i stuen

Elgen, verdens største hjort, men til trods for dens store størrelse, er den svær at få øje på. Det store dyr bevæger sig nemlig næsten lydløst igennem skoven og med dens farve og lange tynde ben kamuflere den sig godt i skoven. Hvis du ønsker at spotte det fascinerende dyr i naturen, kan du finde elgen i lille Lille Vildmose, som er et stort natur område i det nordjyske.

I denne opstilling ses Elgen i størrelsen 70 x 100 cm. sammen med den skønne lille ræv i størrelsen 50 x 70 cm , som på mange måder minder om vores elskede hunde. Ræven har været dygtig til at tilpasse sig bylivet, og det gør indtryk, når man en sen nattetime eller en tidlig morgen på vej hjem fra byen pludselig møder den ellers sky ræv. Fordi ræven ser dårligt, kan du være heldig at få lov til at stå og betragte det fantastiske dyr, hvis du forholder dig roligt.

Plakater med islænderheste og mågen hænger i stuen

Med gangartsplakaten Gaits i størrelsen 70 x 100 cm. kan du få tjek på Islænderens forskellige gangarter. For i forhold til de fleste andre hesteracer som har 3 grundgangarter, skridt, trav og galop, har Islænderen 4 eller 5 gangarter, hvor de to ekstra er tølt og pas. Alle 5 gangarter er illustreret i håndtegnede illustrationer og med en kort beskrivende tekst til.

Den dejlige danske sommerstemning, med sol, blåt vand og havmåger i baggrunden. Ved at kigge på denne plakat, får man lyst til en lang gåtur med bølgeskvulp i baggrunden og en is i hånden. Med denne plakat af havmågen kan du trække sommerstemningen og havluften med ind i stuen og genkalde følelserne selv på den værste efterårsdag.

Med basic steps får du en dekorativ plakat, som også kan pynte på vægen i stuen. Denne plakat giver et godt og visuelt indblik i grunduddannelsen af ridehesten. Plakaten kan bruges som et supplement til os ryttere, så vi nemt kan danne os en forståelse af hestens grundlæggende uddannelse. En uddannelse som vi som ryttere ønsker at vores hest skal være i besiddelse af for at forblive sund, glad og harmonisk. Vores håb med denne plakat er, at vi kan skabe glæde, inspiration og forståelse for behovet for uddannelse af en ridehest, så den holder i mange år.

 

Store posters til stuen

Plakaterne påfuglen og skiløberen hænger i stuen

De fleste af vores designs kan du finde i den store størrelse 70 x 100 cm. Du kan sagtens købe en enkelt stor plakat som f.eks. påfuglen, til at skabe liv og farve på væggen. Men du kan også sammensætte plakaten med vores andre plakatserier og matche den til spændende opsætninger på væggen. Plakaterne klæder hinanden og kan fint hænge flere sammen. Se alle de skønne motiver her.

 

God fornøjelse 

Rikke og Lotte