Find dine næste plakater i Århus

plakater århus

Kig forbi vores plakatbutik i Århus i dag. Adressen er Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Aarhus C. Vi ses 🙂

Vi har plakatdesign i lækre, moderigtige farver, smukke former og stemningsskabende miljøer og med de dyr mange af os elsker.

Brug vores plakater til at dele din lidenskab for dyr med andre, vis dine omgivelser hvad der fylder indeni dig, og tilføj samtidig moderne og lækre, livgivende farver til din indretning. Det vi omgiver os med, fortæller hvem vi er, og hvad der betyder noget for os. Og hvem vil ikke befinde sig godt blandt billeder af dem, vi holder af.

Åbningstider

Du er altid meget velkommen til at besøge vores lille hyggelige plakatbutik og tegnestue i hjertet af Århus. Vi har åbnet fra mandag til torsdag 8.30-16 og hvis du gerne vil sikre dig din ynglingsplakat, er du også meget velkommen til at købe din plakat online og hente den i vores plakatbutik. I butikken inrammer vi gerne motivet og hvem ved, måske du finder inspirationen i vores ustilling til sammensætning af din egen billedevæg.

Vi glæder os til at hilse på dig og vejlede dig i den rigtige sammensætning.

Smukke, smagfulde dyreplakater

Ping Pong Posters skaber dekorative og grafisk enkle dyremotiver, der passer ind i nutidens boligindretning – skabt med kærlighed til dyr og illustration. Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht.

Det giver os en stor glæde og tilfredsstillelse, at vi kan udtrykke vores kreativitet i en stil – og med et produkt – vi kan stå inde for. Der bliver kælet for detaljerne, og vi arbejder længe og omhyggeligt med hver enkel illustration, så der er perfekt balance og harmoni i billedet. Det betyder meget for os, at vi skaber motiver i en høj kvalitet, så vore kunder bliver tilfredse. Vi håber at vores design vil inspirere og sprede glæde hos vores kunder. Du finder vores udvalg af de grafiske dyreplakater her. 

Plakater med Citater

Der kommer løbende nye motiver til. f.eks. har vi varslet med en citatplakat, der følger den samme grafiske stil som de andre plakater. Der er tilføjet citatet: ”The Early Bird gets the Worm” Kom ud af fjerene og få noget ud af dagen – det lønner sig! ”The Early Bird gets the Worm” – plakaten/kortet der passer til ethvert kontor, teenageværelse, iværksætterhjem og studenterlejlighed, hvor der ønskes udvikling og fremskridt.

Vi har et bredt udvalg af motiver med forskellige dyr. Både udført i en enkel grafisk streg og i flotte farvetoner, men også håndtegnede med et læringsmål for øje. Alle tegnet af Ping Pong Posters, så kvaliteten er i top. Søger du efter plakater i Århus, kan du måske finde det du søger her hos os.

Læringsplakaten

Flere af hesteplakaterne fortæller bla. om nogle af de mange farver, en islandsk hest kan have. Og hvordan man avler sig frem til den enkelte farve. Vil du vide lidt om den klassiske ridnings uddannelsesskala, og blive informeret om rækkefølge og udførelse af de forskellige uddannelsestrin? Eller vil du vide hvordan islænderens 5 gangarter ser ud og om gangarten er 2-3 eller 4 taktet? Alt dette bliver beskrevet på vores læringsplakater om den islandske hest. De er både informative og meget dekorative. Der findes indtil nu 4 læringsplakater med islænderhesten. Vi har lige udviklet en læringsplakat beregnet på andre hesteracer end den islandske hest. Se udvalget af hesteplakater her. 

Autostickers eller wallstickers

Ping Pong Posters har også designet nogle af de populære auto-/wallstickers. Alle er danskproducerede og i en høj kvalitet. Stickersne kan bruges til vægen, hestetraileren, bilen, boksen i stalden eller måske en af de små stickers til striglekassen eller staldskabet. Du finder udvalget af stickers her, hvor du også finder en monteringsvejledning, så du får et flot resultat uden lufthuller.

De 12 stjernetegn

Vi har også tegnet en lille grafisk serie af kort med stregtegninger af de 12 stjernetegn og med en lille tekst om hvert horoskop. Dette har affødt, at vi nu også har designet en malebog til voksne. “Mal dig glad” hedder malebogen og den indeholder smukke håndtegnede illustrationer af de 12 stjernetegn klar til kreativ farvelægning. Den unikke malebog er skabt til fordybelse og afstressende kunstterapi. Bogen indeholder alle 12 stjernetegn i to størrelser. Klar til din personlige farvelægning. Efter endt farvelægning, kan du nemt tage dit personlige mesterværk ud af bogen og forære det som en smuk og personlig gave. Evt. indrammet eller som et personligt fødselsdagskort. Find malebogen her. 

Størrelse og formater

Du finder vores plakatdesigns i flere forskellige formater: 30×40, 50×70 og 70×100 cm. Du kan både vælge at købe en enkelt plakat, men du kan selvfølgelig også købe plakater i serier og matche dem i spændende opsætninger på væggen. Plakaterne klæder hinanden og kan fint hænge flere sammen. Også på tværs af temaer. Motiverne er smukke og bringer liv i rummet. Kig ind på Ingerslevs Boulevard 21 og bliv inspireret. Vælg en onsdag og smut hen på onsdagsmarkedet bagefter på Ingerslevs Boulevard. Her er masser af lækre fristelser, friske grønsager, lækker frugt, fiske- og ostevogn. Det kan anbefales! Og så ligger det lige ved siden af plakatbutikken hos Ping Pong Posters.

Find os her

Ping Pong Posters:
Ingerslevs Boulevard 21, 8000 Århus C.